Min tomteverkstad

Reflektion

Jag måste säga att jag tycker det är ovanligt många fönster som ännu inte är advent pysslade med gardiner/stakar/stjärnor.

Håller ni med mig - vad kan det bero på? Jag tror det beror på vädret och det varma klimatet vi haft under hösten. Man kan lixom knappt förstå att det har varit första advent om man tittar ut.
Eller beror det på ointresse - vad tror ni?


Snäll

Tomten har redan varit till mig i år, jag måste alltså ha varit ganska snäll;)

Närå men efter två dagars vånda och velande fram och tillbaka så gjorde jag slag i saken och införskaffade denna klocka. Och jag är så jäkla nöjd! Jag är inte alls någon klocktjej - men tänkt att jag ska bli.

Fick bli en lite för tidig julklapp till mig själv:)





Gävles stolthet

Idag invigs den!


Mys


Första advent

Man kan knappt tro att det är första advent idag när man tittar ut. Här i Gävle tokregnar det ute och är allmänt mörkt och trist. Jag kommer ihåg förra året då hade i jätte mycket snö, jätte klart väder med strålande sol och många minusgrader. Kan säga att advent- och julstämningen var något högre då. Men det är ingenting jag kan göra åt och därför inte ska klaga över, det får bli en innemysardag stora delar av dagen. Angående filmen igår. Som jag skrev i tidigare inlägg var vi igår och såg nya twilight filmen Breaking Dawn del 1. Den var kanon tycker jag. Men kan hålla med min pojkvän som tycker att den var lite seg i början, men mig gjorde det absolut ingenting. Den var romantisk, fin och väldigt väldigt bra. Jag ser redan fram emot del 2 och förstår inte att det måste dröja ett helt år innan den kommer. Nu är första ljuset tänt och dags att ta fram frukost. (Jag såg att det tredje ljuset var väldigt lågt i förhållande till de andra, ska fixa till det, haha)

Hos syster

Befinner mig just nu hos syster yster. Har fått en underbart god middag bestående av en kycklingfilé gryta med dijonsenap och basilika. Mums - jag är grymt mätt nu. Senare ikväll väntas bio - nya twilight filmen Breaking Dawn. Hoppas verkligen den är så bra som jag hört.

Trevlig kväll!!


Jul i mitt hus!

Äntligen börjar alla adventssaker komma på plats och jag tror jag börjar känna mig nöjd och får lite smått mer julkänslor.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!